Pehea e hana maikaʻi ai i ka pale ʻana i ka maʻi puna no ka waiho ʻana i nā moa

1. Nā maʻi viral

ʻO ka hoʻoikaika ʻana i ka mālama ʻana i ka hānai ʻana a me ka hōʻoia ʻana i ka maʻemaʻe a me ka disinfection i kēlā me kēia lā he mau mea koʻikoʻi ia e pale pono ai i ka hiki ʻana mai o kēia maʻi. E hoʻokumu i kahi hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a me ka ʻōnaehana disinfection, ʻoki i ka hoʻouna ʻana i nā pathogens i ka nui loa e hiki ai, hoʻokaʻawale, hoʻokaʻawale, mālama a hoʻomaʻemaʻe i nā moa hoʻomoe maʻi, a hoʻokō i ka mālama pono ʻole ʻia o nā kupapaʻu moa maʻi a make. E kanu hohonu a puhi paha i nā mea haumia a me nā mea moe.

I ka hoʻoponoponoʻana i kēlā me kēia lā, pono e hoʻolako i kahi kūpono no ka uluʻana o ka moa moa. I ka pūnāwai, pono e hana maikaʻi ʻia ka insulation a me ka ea e hōʻemi ai i ke koʻikoʻi ʻino i hana ʻia e ka makani ʻaihue ma luna o ka ʻohana moa, a pono e hāʻawi ʻia nā meaʻai kiʻekiʻe e hoʻokō ai i ka lako meaʻai o nā moa hoʻomoe. E like me ke kūlana maoli, hiki i ka mālama pono ʻana i nā kaʻina hana kaʻi āpau e hoʻemi nui i ka hopena o ka maʻi maʻi.

dfbngfn

ʻO ka hui pinepine ʻana i ka Happy 100 no nā ʻohana moa he mau mea e like me ka chlorogenic acid a me ka Eucommia ulmoides polysaccharides. Loaʻa ka chlorogenic acid i nā hopena antibacterial a me antiviral, hiki ke kōkua i ka moa e pale aku i nā maʻi maʻi waho a me nā maʻi bacterial. ʻO ka Eucommia ulmoides polysaccharides nā polysaccharides immune e hiki ke hoʻoikaika i ke kū'ē o ka moa.

2. Nā maʻi bacteria

ʻO ka lawe ʻana i kahi ʻano hānai piha i waho a i waho e hiki ke pale pono i ka maʻi keʻa; E hoʻohana i ka hoʻokele paʻa e like me ka hiki ke hōʻemi a hoʻopau paha i ka pilina ma waena o nā ʻohana moa a me nā mea haumia Escherichia coli. E hana i ka hana maikaʻi i ka pale anuanu a me ka wela, e pale i ke anuanu a me ka wela, e hana i kahi ʻoluʻolu no ka hoʻomoe ʻana i nā moa, a mālama i ka mahana o loko o 19-22 ℃ a me ka haʻahaʻa o 65%. Hoʻololi maʻalahi i ka mānoanoa e pili ana i ka makahiki o ka hoʻomoe ʻana i nā moa e pale aku i ka nui. E mālama mālie i ka pā, e hoʻemi i ke kaumaha o ka walaʻau, a e hōʻoia i ka ulu maikaʻi ʻana o nā moa hoʻomoe.

E hoʻomaʻemaʻe mau i ka manu moa, e mālama i ka maʻemaʻe o ka pūnaewele, a hoʻopaʻa a hoʻomoʻa i ka manure me ka like; E mālama mau i ka ventila maikaʻi i loko o ka hale moa e pale ai i ka piʻi ʻana o ka nui o ka amonia mai ka hōʻino ʻana i ka mucosa hanu o ka moa. E hoʻomaʻemaʻe pono i nā alanui, nā hale moa, nā ipu, a me nā mea'ē aʻe i loko o ka māla mahiʻai, a me ka hoʻomaʻemaʻe pihaʻana i ka hale hana hoʻoulu, nā mea hana, nā hua manu, nā poho, nā pahu waiwai, nā paia, nā papahele, a me nā mea'ē aʻe i ka mahiʻai moa e hoʻemi i ka hiki ʻO ka maʻi E. coli i nā moa hoʻomoe.

3. Nā maʻi ʻai

ʻO ke kī o ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i nā maʻi meaʻai i ka hoʻomoe ʻana i nā moa, ʻo ia ka hoʻomākaukau ʻana i ka ʻepekema a hānai iā lākou i kahi meaʻai piha. ʻO ka hoʻomākaukau ʻana i ka meaʻai no ka hoʻomoe ʻana i nā moa e pono e nānā pono i nā kūlana ʻāina e hōʻoia i ka hui kūpono o nā meaʻai nui e like me ka protein crude, nā mea ikehu, nā meaʻai meaʻai, a me nā mea ʻala (mineral elements, vitamins), e hoʻokō pono i nā pono meaʻai maʻamau o ka waiho ʻana. nā moa no ka ulu, ulu, a me ka hua manu.

Hiki i ka hui pinepine ʻana o nā waikawa bile ke hoʻonā i ka pilikia o ka momona momona i hoʻokumu ʻia e ka nui o ka meaʻai, hoʻoikaika i ka digestion a me ka absorption o nā mea momona momona, kōkua i ke ake e hoʻopau i nā toxins, hoʻopau i ka pōʻino o ka ate i nā lāʻau lapaʻau, mycotoxins, metala kaumaha, a me nā kumu ʻē aʻe, a hooponopono i ke ake.

Hoʻololi ka hoʻololi ʻana o ke aniau i ka hoʻololi ʻana i loko o ka hale a me waho. ʻO ka hāʻawi ʻana i nā meaʻai meaʻai, hoʻopaʻa i ke kaiapuni o loko a me ka mahana, ka nānā ʻana i nā mākaʻi moa i kēlā me kēia lā a me ka nānā ʻana, a me ka pale ʻana i nā hewa haʻahaʻa ke kumu no ka hānai ʻana i nā moa maikaʻi i ka pūnāwai.


Ka manawa hoʻouna: Mar-15-2024